Sant Feliu de Guíxols ja ha escollit el cartell del Carnaval 2024

El cartell de carnaval 2024 de Sant Feliu de Guíxols ja ha estat escollit, i en aquesta ocasió, els colors i el missatge de la il·lustració hi han jugat un paper molt important. El blau, el verd i el groc, els colors de la marca 'Guíxols', han estat els protagonistes del disseny, així com el dibuix de persones ballant, amb l'objectiu de fer referència a l'ambient de festivitat i xerinola.

El concurs de Cartells de Carnaval 2024 de Sant Feliu de Guíxols ja té guanyador: el tècnic de joventut i il·lustrador, Quim Díaz, el qual ja havia guanyat en dues ocasions més, els concursos dels cartells de la Festa Major.

Així, Díaz, va decidir crear el seu disseny d'acord amb els colors de la marca 'Guíxols': el blau, el verd i el groc, sota el lema de 'Dancing Colors', el qual feia referència a l'ambient de festivitat i xerinola, que es viu durant aquestes dates a la ciutat.

Per altra banda, l'elecció del jurat entre les 23 propostes dels participants del concurs, no ha estat gens fàcil, ja que el nivell ha estat molt elevat. Sembla, però, que la tria de colors d'aquest artista l'han ajudat a convertir la proposta en guanyadora.

Així, mentre tota la ciutat ganxona espera amb candeletes el moment de posar-se les disfresses, encendre els motors, i sortir a ballar i a gaudir de la festa de la disbauxa, aquest any el cartell de Quim Díaz es veurà per tots els racons del poble, anunciant una de les festes grosses de la zona.

A més, el premi del concurs està dotat amb 300 euros i la peça es podrà veure, a part del tradicional format de cartell, en les clàssiques xapes que es regalen durant la festivitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat