Els Reis solidaris de Platja d'Aro reparteixen regals a una cinquantena de nens i nenes

Els Reis solidaris de Platja d'Aro han repartit regals a una cinquantena de nens i nenes. Enguany, Creu Roja n'ha repartit a 165 infants entre Sant Feliu de Guíxols i Vall d'Aro perquè tots els infants puguin gaudir de la màgia d'aquestes festes.

Ja fa anys que el municipi de Castell-Platja d'Aro s'Agaró aposta per ajudar a les famílies que més ho necessiten per Nadal perquè els petits de la casa també tinguin el seu regal per aquestes festes. Aquest dimecres els reis solidaris han repartit regals a una cinquantena de nens i nenes de 23 famílies del municipi.

A Santa Cristina d'Aro se n'han beneficiat 8 famílies amb 10 infants i a Sant Feliu de Guíxols 63 famílies amb 105 infants. Es tracta d'una col·laboració entre Creu Roja i els ajuntaments. Enguany l'entitat ha repartit joguines a 165 nens i nenes entre Sant Feliu de Guíxols i Vall d'Aro.

Les famílies que se n'han beneficiat són derivades dels Serveis Socials. Els tècnics i voluntaris de Creu Roja han treballat per classificar totes les joguines de tota mena des de peluixos a jocs de taula o altres productes per fer somriure els més petits de cada casa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat