El Centre Municipal d'Educació de Palafrugell homenatja l'exregidora Núria Rivas

Palafrugell

Data: 19/10/2018

Especial, honesta, treballadora, energica, lluitadora... Aquests són alguns dels molts adjectius que han atrivuït a Núria Rivas tots aquells qui han volgut parlar en l'acte d'homentge que s'ha realitzat al Centre Municipal d'Educació de Palafrugell. Un homenatge que ha aplegat a més de 150 persones a l'espai públic que ella mateixa va impulsar i que ara ja porta en seu nom.

La regidora Núria Rivas, que va morir el 2014 amb 42 anys després d’una llarga malaltia, és recordada sobretot per la seva etapa com a regidora d'Educació, quan va impulsar aquest Centre Municipal d'Educació, el projecte Ciutat Educadora i el Pla Educatiu d'entorn. 

Per aquest motiu d'ara en endevant el Centre Municipal d’Educació passarà a portar el seu nom, en record de la seva tasca dins d’aquesta àrea i com a impulsora que va fer realitat el nou Centre. Per poder 
realitzar aquest homenatge l’ajuntament  ha modificat el reglament del nomenclàtor perquè hagin de passar quatre anys, i no cinc, de la mort de la persona en qüestió per poder dedicar-li un espai.

A més de l’assistència de familiars, amics i companys de la que fou regidora de l’Ajuntament, en l’acte hi han participat Albert Tané, regidor d’Educació, Lluís Medir, alcalde de la vila entre 2003 i 2009, Núria Aupí, directora del Centre Municipal d'Educació i  Josep Piferrer, actual alcalde de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat