Platja d'Aro acull la final estatal de la World Robot Olympiad 2019

Platja d'Aro acull la final estatal de la World Robot Olympiad 2019
Platja d'Aro va acollir aquest cap de setmana la final estatal del World Robot Olympiad amb un  centenar d'equips de tres categories diferents amb diverses subcategories en cada una d'elles. La competició donava accés a la final internacional que es disputarà del 8 al 10 de novembre a la ciutat hongaresa de Gyor.

La World Robot Olympiad és una competició de robòtica que amb ginys creats amb peces de lego proposa superar diferents reptes científics i tecnològics a equips d'entre dos i tres participants.  La competició es divideix en tres categories Open, on han de presentar un projecte científic; regular on han de solucionar diferents reptes amb un robot i Football, on han de marcar amb el seu robot tants gols com sigui possible

Un jurat valora elements com la creativitat i investigació del projecte, la programació del robot amb la seva autonomització, lògica i complexitat; el disseny; el treball en equip o la presentació del projecte.

Guanyadors a la final d'Hongria

Platja d'Aro és un dels epicentres de la robòtica a Catalunya on des de fa ja anys dins el Projecte Educatiu d'Excelència l'alumnat aprèn robòtica.
El Nazaret Area 7 va endur-se la victòria en categoria football i el passi a al final d'Hongria. En categoria 'Regular Elemenatry' The Stream, Pequelegos Tudelic i Rojiblancos Legos van aconseguir el passaport cap a Gyor. En categoria Júnior els victoriosos van ser Turbolgos Tudetic i Be Steam i en categoria Sènior Evibot.

L'organització de la competició va anunciar que l'any que ve la final estatal es disputarà a Santiago de Compostela.

L'Escola Els Estanys de Platja d'Aro va participar a la competició amb el projecte Arobot.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat