La Vall d'Aro En Comú Podem recapta 1000 euros per la Fundació Oncolliga

La solidaritat es fa present durant aquesta època de l'any amb actes com el que ha fet la Vall d'Aro En Comú Podem recaptant 1000 euros per la coneguda fundació contra el càncer Oncolliga, mitjançant la venda de loteria de Nadal.

La Vall d'Aro en Comú Podem ha recaptat enguany 1000 euros per la Fundació Oncolliga. La solidaritat també es fa present durant l'època de Nadal i per aquesta agrupació local és un fet molt arrelat, ja que cada any recapten diners per la coneguda entitat contra el càncer mitjançant la venda de la popular loteria de Nadal.

La Fundació Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat principal l'atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars. Actes solidaris com aquest permeten a aquesta associació fer front a diversos projectes i serveis per millorar el benestar i qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia.

El sobre amb els diners ha estat molt ben rebut per Oncolliga en un acte celebrat a la Biblioteca Vicenç Bou de Platja d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat