Cristina Illa guanya el cotxe del Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro

Intervé: Joan Barceló, regidor de promoció econòmica

El sorteig es va fer de manera virtual amb una app que va fer de bombo i mà innocent

A la Cristina Illa de Calonge els Reis li van arribar abans d'hora. Ella va ser la guanyadora del Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro, que tenia aquest cotxe carregat de regals com a principal reclam.

El Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro, celebrat la vigília de reis va repartir diversos premis i ho va fer per primera vegada en un format diferent de l'habitual. Enlloc d'un gran bombo de loteria amb butlletes impreses a mà i públic a la sala de plens de l'Ajuntament es va fer virtualment amb butlletes electròniques i una app que es va encarregar de fer de mà innocent.

Si el primer premi era un cotxe, el segon i tercer no es quedaven curts. Pere Vila Frigola de Les Preses va guanyar una bicicleta elèctrica i Albert Julià de l'Ametlla del Vallès un paddle surf.

A banda d'aquests 3 premis principals també hi va haver 14 premis més en lots de regals aportats pel centenar de comerços i serveis que han participat en la campanya.

Menys comerços participants degut a la Covid-19


Enguany la campanya de Nadal ha vingut molt marcada per la Covid-19 i el confinament perimetral comarcal de caps de setmana. El que ha fet que baixés el nombre de comerços participants de la iniciativa. Malgrat tot des de l'Ajuntament fan un balanç positiu de la iniciativa i esperen que en properes ocasions ja es pugui celebrar el sorteig amb bombo i públic.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat