Castell d'Aro diu adéu a l'antiga escola Vall d'Aro

Intervé: Mònica Ríos, regidora de Participació Ciutadana de Castell-Platja d'Aro

Castell d'Aro ha acomiadat aquest diumenge l'edifici de l'Antiga Escola Vall d'Aro. Durant tot el matí s'hi han pogut portar objectes antics i actuals relacionats amb el centre i tothom ha pogut deixar testimoni gràfic o audiovisual de les seves vivències i records. En el mateix emplaçament s'hi construirà el nou espai sociocultural de la vila

L'escola de Castell d'Aro va veure la llum el 1959 i va anar fent via fins que el curs 2015-2016 va inaugurar un nou espai al costat de l'institut Ridaura. El centre convivia des del 1996-1997 amb l'escola Els estanys de Platja d'Aro i des del 2008-2009 amb la Fanals d'Aro, també a Platja d'Aro.

Un nou espai sociocultural amb quatre serveis

Després de desenes de cursos i centenars d'alumnes havent-hi passat, el comiat de l'Antiga Escola Vall d'Aro s'ha fet un cop s'ha confirmat que en el termini d'unes setmanes s'iniciarà l'enderroc de l'antic equipament per construir-hi en el mateix espai el nou centre sociocultural de Castell d'Aro, que inclourà quatre serveis: centre cívic, punt de lectura de la Biblioteca Mercè Rodoreda, hotel d'entitats i casal de la gent gran. L'equipament tindrà 1.200 metres quadrats, i el consistori invertirà prop de 2 milions d'euros en unes obres de construcció que duraran un any i mig. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat