La Policia Local de Palamós felicita l’aniversari als infants del municipi

La Policia Local de Palamós felicita l’aniversari als infants del municipi
Palamós

Data: 27/03/2020

La Policia Local de Palamós ha iniciat una acció solidària que vol sorprendre els més petits del municipi en un moment difícil com és el del confinament. Amb aquest objectiu els agents de la policia palamosina han impulsat la proposta de poder felicitar l’aniversari als infants de Palamós menors de 8 anys, en un gest amable que vol fer més suportable aquest període. Cal destacar que aquesta acció es realitza sempre que no hi hagi cap altre servei que ho impedeixi.

La policia palamosina s’adreça al domicili de l’infant homenatjat, amb el cotxe patrulla, i posen en marxa els llums d’emergència perquè pugui veure-
ho des de casa seva. Posteriorment els agents accedeixen fins a la porta del domicili on deixen un obsequi, assegurant d’aquesta manera que no hi hagi cap contacte amb les persones residents, i evitant cap risc de contagi. El regal que el cos de la policia ha preparat per a aquests menuts, és el d’un “carnet de policia infantil de casa”, que s’ha editat especialment per aquests aniversaris i que inclou el nom de l’infant i la seva fotografia.

Les dades que es requereixen per a l’elaboració d’aquest “carnet” les hauran passat amb antelació les famílies interessades a poder oferir al seu fill o filla, aquesta acció solidària de la policia de Palamós. Per a poder sol·licitar aquesta proposta caldrà que els pares de l’infant que celebri l’aniversari, facin aquesta petició dos dies abans de la data de celebració, adreçan un correu electrònic a: adminpolicia@palamos.cat. La Policia Local de Palamós li farà arribar un document que caldrà omplir amb les dades de l’infant, l’adreça del domicili i la data de l’aniversari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat