El Punt d'Igualtat de Santa Cristina impulsa una campanya contra la LGTBIfòbia

El Punt d'Igualtat de Santa Cristina impulsa una campanya contra la LGTBIfòbia
Santa Cristina d'Aro

Data: 15/05/2019

El Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro ha organitzat la campanya “A Santa Cristina d’Aro estima com vulguis”, dins de la commemoració del Dia Internacional contra l’Homofòbia, Bifòbia, Lesbofòbia i Transfòbia.

La campanya de sensibilització que té per objectiu sensibilitzar la ciutadania envers la importància de respectar la diversitat sexual i rebutjar qualsevol mena de discriminació per raó d’orientació i/o identitat sexual, es realitzarà durant tota la setmana. Tanmateix, ahir dimarts  es va realitza l’acte principal en el qual l’Associació de Dones Ermessenda va fer la lectura del manifest i inauguració el jardí de colors que van crear al voltant de l’antiga estació del carrilet on els arbres i els bancs estan decorats amb els colors de l’arc iris.  
 
Durant tota la setmana, els serveis municipals repartiran gratuïtament xapes amb el lema de la campanya i a través de les xarxes socials es difondrà informació de tot tipus amb l’objectiu de convidar a tothom a reflexionar i lluitar activament envers qualsevol tipus de discriminació relacionada amb la LGTBIfòbia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat