Una setantena d'empadronaments i més d'un centenar d'atencions a Serveis Socials

Les accions solidàries envers la guerra a Ucraïna s'estan veient arreu del territori. N'és un exemple Sant Feliu de Guíxols, on s'ha posat en marxa un punt d'atenció enfocat exclusivament al conflicte (PAU), s'està fent una crida a la ciutadania per tal que se cedeixin allotjaments i habitacions, i també s'ha obert un compte corrent propi per recollir aportacions econòmiques. D'altra banda, el nombre d'empadronaments i d'atencions a serveis socials augmenta cada dia.

Una setantena de persones empadronades i més d'un centenar d'atencions a Serveis Socials
Una setantena de persones procedents d'Ucraïna ja han estat empadronades a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. En concret són 66 persones, la majoria amb vincles i lligams amb ucraïnesos que ja estaven establerts a Sant Feliu de Guíxols. Pel que fa a serveis socials, ja s'han atès més d'un centenar de persones procedents d'Ucraïna avui dia.

En aquest sentit, aquest divendres s'ha posat en marxa un nou punt d'Atenció que només atendrà gestions que tinguin a veure amb el conflicte, siguin atencions, empadronaments o consultes. El servei se situa al centre de l'Ajuntament de Sant Feliu i l'horari serà de dilluns a divendres durant el matí.

Pel que fa als nens i nenes que arriben, l'Ajuntament ja n'ha inscrit quinze a les escoles i instituts de la ciutat.

Busquen allotjaments
D'altra banda, el consistori ganxó fa una crida a la ciutadania per mostrar la solidaritat amb les persones que poden arribar, fugint de la guerra. En aquesta acció es busquen allotjaments i habitacions a escala local.

Compte propi per canalitzar ajuts econòmics
Pel que fa a les ajudes, s'ha obert un compte corrent propi de Sant Feliu per recollir aportacions econòmiques voluntàries. 
Tots els diners aniran destinats al Fons Català de Cooperació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat