Donació de sang aquest dissabte a Palamós

INTERVÉ: Meritxell Casacuberta, técnica de promoció del Banc de Sang i Teixits de Girona

Des del Banc de Sang i Teixits de Girona recorden que donar sang és una activitat necessària i per això mantenen les donacions en el territori amb les mesures sanitàries adients.  Aquest dissabte s’obrirà la Nau dels 50 metres de Palamós a la plaça del Suro per fer-hi donacions en horari de mati i tarda. És una activitat que organitzaven conjuntament els Bombers de Palafrugell amb els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Palamós i el Banc de Sang i Teixits de Girona. Per la situació excepcional només hi haurà el personal del Banc de Sang que seguiran totes les mesures sanitàries que s’han de prendre per la prevenció del coronavirus.

Recorden que cal subministrar sang a diari a les unitats dels hospitals perquè hi ha molts malalts, no vinculats al coronavirus, que necessiten glòbuls vermells i plasma per seguir els seus tractaments.

Es recomana descarregar el qüestionar des del web donarsang.gencat.cat i portar bolígraf des de casa. Des del mateix portal web es pot demanar hora per fer la donació.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat