El Museu de la Pesca obre els actes commemoratius del seu 20è aniversari

Palamós

Data: 09/09/2022

El Museu de la Pesca obre els actes commemoratius del seu 20è aniversari i dels 100+2 del Cau de la Costa Brava, amb l’espectacle “Dones de Sal”. El 14 de setembre se celebren els 20 anys de la inauguració d'aquest destacat equipament cultural palamosí, hereu del Cau de la Costa Brava que l’any 2020 va arribar al centenari de la seva constitució, però que la pandèmia no ha permès commemorar adequadament fins ara.

Amb motiu d’aquesta doble celebració el Museu de la Pesca ha coproduït l’espectacle d’arrel marinera “Dones de Sal”, de la companyia Neus Mar, que s’estrenarà el 17 de setembre al Teatre La Gorga, a Palamós, i que posteriorment girarà per Catalunya.

‘Dones de sal’ és una proposta cultural i escènica que se situa en la posició principal per donar el tret de sortida als actes de celebració dels dos aniversaris. Amb aquesta coproducció, el Museu de la Pesca té com a objectiu difondre el passat, present i futur de la pesca i la cultura de la gent de mar. Després de dues decades, aquest equipament continua essent l’únic a la Mediterrània en la seva especialitat.

La cantant Neus Mar defineix la proposta artística amb l'objectiu de donar visibilitat a les dones que, d’una manera o altra, han estat vinculades amb el mar. El projecte l'ha creat i el dirigeix conjuntament amb la ballarina Montse Canals.

La celebració de l'aniversari no acabarà aquí. Proposa altres activitats com 'imatges que fan parlar’, que farà un record als vint anys de l'equipament el divendres 30 de setembre.

Al llarg d'aquestes dues dècades, han passat pel Museu un total de 566.590 persones.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat