Més beques menjador i més places de transport escolar al Baix Empordà

INTERVÉ: Roser Font, consellera d'Educació al Consell Comarcal del Baix Empordà

El Consell Comarcal del Baix Empordà gestiona el menjador i el transport escolar d'una cinquantena d'escoles de la comarca. En aquest nou curs el servei de menjador escolar ha començat amb un major nombre d’alumnat i més ajuts concedits. En concret, dels 3.000 nens i nenes que han sol·licitat el servei de menjador per a aquest curs més de la meitat, 1.700, han demanat beca. D’aquestes sol·licituds tramitades, 1.155 han rebut un ajut del 50% del preu del menú, 163 un ajut del 100%, i 240 han estat denegades per no complir amb els criteris de les bases.

Respecte del curs passat, el nombre global d’ajuts concedits dins del període ordinari de la convocatòria és un 26,8% més elevat. Igual que en anys anteriors, les famílies poden continuar demanant un ajut de menjador durant tot el curs. 

El servei de menjador escolar es dóna a 37 escoles d’infantil i primària, 1 d’educació especial i 12 escoles bressol. 
 
Pel que fa al servei de transport escolar, el Consell Comarcal gestiona un total de 36 rutes a través de 4 empreses. Es dona servei a uns 1.450 alumnes. A secundària continua augmentant l’alumnat que necessita fer ús del transport escolar i  per a aquest curs s’han ampliat les places de tres rutes.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat