Els voluntaris del Gran Recapte del Banc dels Aliments s'organitzen

Intervé: Lluís Martí, tècnic municipal

Uns 4.500 voluntaris contribuiran aquest divendres i dissabte a fer possible el Gran Recapte del Banc dels Aliments a les comarques gironines. Per garantir que tot funcioni correctament, els diferents municipis organitizen reunions informatives per explicar-los els torns i sobretot quins són els aliments que s'ha de prioritzar recollir, ja que hi ha productes que en altres edicions eren essencials però que enguany ja no són tan necessaris. 

Llenties, farina, oli, pasta per fer sopa o pots de fruita pels nens sí que consten entre els aliments bàsics que els voluntaris hauran de demanar als clients dels supermercats. 

A cada punt de recollida es necessitarà entre 12 i 18 persones repartides en tres torns de quatre hores que ajudin a comunicar la campanya i recollir els productes. Malgrat que els voluntaris ja s'estan repartint entre els supermercats, encara falta gent i s'és a temps de participar. 

Durant el Gran Recapte de l'any passat es van recollir més de 475 tones d'aliments a la província de Girona, que es van fer arribar a través d'un centenar d'entitats benèfiques a les 36.000 persones que atén el Banc dels Aliments de Girona. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat