Neix l'ONCOGRAVEL, un repte esportiu i solidari per ajudar als malalts de càncer

Palamós

Data: 22/06/2023

La fundació Oncolliga Girona, que treballa per millorar les condicions de vida de les persones afectades de càncer i les seves famílies a través de diversos serveis assistencials, va atendre l'any passat 2.115 usuaris i va comptar amb un pressupost d'1.800.000 euros, del qual el 43% provenien de donacions. Per aquest motiu, ara neix l'ONCOGRAVEL, un repte esportiu i solidari que es realitza amb bicicleta.

Arriba la primera edició de l'ONCOGRAVEL, un nou repte esportiu i solidari dirigit als amants de la bicicleta que a través dels donatius que es fan té per objectiu ajudar a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i de les seves famílies.

L'ONCOGRAVEL, que ha estat impulsat per la Fundació Oncolliga Girona, Gran Fondo Community i l'Ajuntament de Palamós, se celebrarà el pròxim 4 de novembre en el marc del Palamós Outdoor Sports Festival.

La cursa, formada per equips d'entre 4 i 6 ciclistes, transcorrerà per les comarques del Baix Empordà, el Gironès i la Selva amb sortida i arribada al mateix punt, el municipi de Palamós.

Hi haurà dos itineraris perquè la prova sigui apte per a tots els ciclistes: un de 225 km i 3400 m de desnivell, que passarà per Gran Fondo, Torroella i Cassà, i un altre de més curt que serà de 120 km i 1250 m de desnivell, que passarà per Gran Fondo i Torroella.

Per participar en el repte, els equips han de fer un donatiu de 400 euros, que es destinaran a diversos serveis assistencials als malalts de càncer com l'atenció psicològica, fisioteràpia a domicili, drenatge limfàtic, estètica oncològica, banc de perruques, préstec de material, llar-residència i assessorament en nutrició i sexologia, entre d'altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat