La ciutadania veu amb bons ulls l'obligació de portar la mascareta als centres sanitaris

L’obligatorietat de la mascareta als centres sanitaris -centres d’atenció primària, hospitals, centres d’atenció a la salut mental i centres d’atenció intermèdia- ha entrat en vigor durant quinze dies des d’aquest dimarts per l’augment d’infeccions agudes respiratòries.

Queden exclosos d’aquesta normativa els menors de sis anys i les persones que estiguin ingressades i romanguin a la seva habitació. 

Les mascaretes, conjuntament amb el rentat freqüent de les mans i la distància entre persones, són una de les mesures de protecció efectives que cal utilitzar sempre que tinguem símptomes de grip, COVID o de qualsevol malaltia respiratòria.

Un equip de Televisió Costa Brava avui s'ha apropat al CAP de Platja d'Aro per veure què en pensa la ciutadania sobre aquesta obligatorietat. Totes les persones amb les que hem parlat veuen amb bons ulls la mesura davant l'augment de casos de malalties respiratòries.

Segons Salut, avui la incidència del virus arriba als 900 casos per cada 100.000 habitants, i el departament preveu que el pic del virus arribi a finals d’aquesta setmana o la que ve.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat