L'Ajuntament de Palamós adverteix els ciutadans de la detecció d'estafes telefòniques

Palamós

Data: 05/06/2024

L'administració local recorda que mai utilitza canals telefònics ni aplicacions de missatgeria instantània per a fer les reclamacions de deutes ni tampoc per cobraments de taxes de cap mena. L'Ajuntament de Palamós demana la participació ciutadana. Per tant, tothom que rebi aquest tipus de trucada fent-se passar per l'Ajuntament, cal que ho comuniqui a la Policia Local.

Durant les darreres setmanes, s'ha tingut constància de l'intent d'estafes telefòniques al municipi. Aquestes trucades eren d'estafadors que es feien passar per tècnics de l'Ajuntament de Palamós reclamant el pagament de taxes o impostos municipals.

Des de l'Ajuntament de Palamós es recorda que aquesta administració local no utilitza mai, ni trucades ni missatges per SMS o whatsapps per a fer reclamacions de deutes, ni tampoc per cobraments de taxes o impostos de cap mena.

Aquestes comunicacions són totalment alienes a l'Ajuntament, malgrat que les persones que les realitzen s'identifiquen com a treballadors/es municipals.

L'Ajuntament de Palamós demana la participació ciutadana. Per tant, tothom que rebi aquest tipus de trucada fent-se passar per l'Ajuntament, cal que ho comuniqui a la Policia Local. D'aquesta manera, es tindrà en compte tota classe d'intent d'estafa i es podrà ajudar en la investigació que continua oberta. Alhora, es demana que aquest missatge es faci arribar al seu entorn, principalment a les persones vulnerables. Com poden ser, per exemple, les persones grans.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat