Neix Run Woman Run per promoure la salut a través de l'esport

Palamós

Data: 21/03/2018

Neix a Palamós l'associació Run Woman Run per promoure la salut a través de l'esport. Un equip format per professionals de l'esport, dietistes, naturòpetes i amb l'assessorament de doctors en medicina de l'esport acompanyaran a tothom qui vulgui començar a córrer en un entrenament per aprendre les tècniques de la respiració, la trepitjada o la posició de la cadera.

Qui ha impulsat la iniciativa és la Judit Hidalgo que després de patir problemes de salut va trobar en el córrer el millor remei per sentir-se bé. Això va ser l'any 2008 quan un amic la va estirar a córrer. Ella va fer el mateix 2 anys després amb una altra noia i va decidir fa un parell d'anys obrir un Instagram. Ara tot plegat agafa forma per eixamplar-se i obrir la iniciativa a més gent i de manera gratuïta l'equip de Run Woman Run comença a caminar per Palamós però amb l'objectiu d'arribar arreu de Catalunya.

El primer entrenament obert a tothom qui vulgui rebre assessorament serà el dilluns 9 d'abril al vespre a la Creu Roja del passeig de Palamós. Utilitzaran l'aplicació mòbil TwinAppRunning per trobar-se i descobrir nous paisatges.

Aquest any organitzaran curses, conferències i activitats per aconseguir diners que donaran a l'Hospital Clínic de Barcelona en projectes d'investigació del càncer de mama. També tenen previst col·laborar amb l'Hospital de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat