Empordanet Escena presenta la nova programació 2023-2024

Data: 22/09/2023

El nostre plató convida a en Pep Vila, director de programació de l'Empordanet Escena, per presentar la nova temporada d'espectacles de l'octubre 2023 al maig 2024.

Empordanet Escena, el circuit de teatre familiar del Baix Empordà, per sisè any consecutiu creix, passant de tenir presència a 14 municipis l’edició passada a 18 en aquesta edició. Això suposa el 70% dels municipis petits del Baix Empordà, amb una programació que va d’octubre de 2023 a maig de 2024, cobrint així tot el que seria una temporada regular de teatre professional. Els municipis que s’han incorporat enguany són La Pera, Jafre, Ultramort i Garrigoles; que se sumen als que ja en formaven part l’última edició: La Tallada, Rupià, Bellcaire, Serra de Daró, Colomers, Pals, Foixà, Albons, Verges, Ullà, Corçà, Gualta, Forallac i Cruïlles-Monells i Sant Sadurní de l’Heura.

Aquest any, a més de noves poblacions en la programació, presenten una diversitat d'espectacles de caràcter familiar. Altrament, també estrenen pàgina web, per on es pot trobar tota la informació de la programació i la venda d'entrades i abonaments per accedir als espectacles.

 Més articles de L'Entrevista