Palafrugell amortitzarà més d'un milió d'euros de deute provinents d'obres inacabades

Palafrugell

Data: 27/02/2019

INTERVENEN: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell / Juli Fernández, PSC de Palafrugell

L'Ajuntament de Palafrugell amortitzarà prop d'1.100.000 euros de deute provinents de les inversions financerament sostenibles del pressupost del 2018. Dues d'elles no s'han acabat dins els terminis i encara no s'han pagat en la seva totalitat, pel que sumen més de 800.000 euros. La resta prové de les baixes de les obres que han acabat resultant més econòmiques que el preu contractat. 

Es tracta de les feines al nou pàrquing privat de Llafranc i de la remodelació de l'edifici de l'antic Museu del Suro, del carrer Tarongeta. El primer estarà acabat finalment per Setmana Santa, uns quatre mesos més tard del planejat; el segon, que acollirà equipaments culturals i serà la seu de l'Aula de Teatre ha vist com hi passaven fins a tres empreses de construcció diferents, fet que ha demorat els treballs. 

Ara l'equip de govern, que aquest dimarts va informar al ple municipal de la liquidació del pressupost 2018, ha decidit destinar la xifra a amortitzar deute municipal i que en un mes, aproximadament, explicarà com se segueixen finançant les obres. El PSC, a l'oposició, veu amb dubtes aquesta fórmula. 

El Pressupost 2018 es tanca amb estabilitat respecte l'anterior. Va pujar un 0,27%. Destaca l'increment d'un 4,27% de les despeses de personal per l'obligació d'augmentar els sous, mentre que en l'apartat d'ingressos és notori el 2,5% més a l'Impost sobre Béns Immobles. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política