L'oposició de Calonge i Sant Antoni critica els sous del nou govern

El nou Govern de Calonge i Sant Antoni ha aprovat el cartipàs amb la distribució de competències, retribucions, assistència a plens i periodicitat de reunions. 

L'Alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, tindrà dedicació exclusiva de 40 hores setmanals amb una retribució de 50.000 euros anuals bruts en 14 pagues, el que representa uns 3.571 euros mensuals bruts. Es tracta de l'única dedicació exclusiva de l'equip de govern.

Els regidors Arturo Prades, Joan Caner,  Alberto Mas, Mercè Orduña, Sergi Orduña i Marta Geli tindran una dedicació parcial de 27 hores setmanals amb  33.750 euros anuals bruts en 14 pagues. El que representen uns 2.410 euros mensuals. 

L'assistència a ple es paga a 400 euros, a la Junta de Govern a 350, a les comissions informatives 200 euros, a la Junta de Portaveus 100 euros i a la mesa de contractació 50 euros. Es fixa un límit màxim de dues sessions extraordinàries a l'any. Si n'hi ha més, no es cobraran. 

L'oposició ERC, Avancem i CUP va posar el 'crit al cel' pel que considera un augment de salaris injustificat i allunyat de la població. Tant CUP com Avancem van demanar una rebaixa de salaris i aquest darrer partit va avançar que durà una moció al proper ple en aquest sentit. 

PP,Republicans i JxC van acusar a l'oposició de fer demagògia. Tant Alberto Mas com Jordi Soler van defensar que les retribucions són justes i ajustades a llei. El popular va acusar l'anterior govern de fer un 'mal treball' mentre que el batlle va defensar que no hi ha augment de sous sinó una retribució per sota el límit legal per hores treballades. 

Altres qüestions del cartipàs van ser que les Juntes de Govern passaran a ser cada setmana enlloc de 15 dies i que els plens seran mensuals l'últim dijous de mes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política