Maite Selva serà diputada al Parlament de Catalunya

Begur

Data: 04/02/2022

INTERVÉ: Maite Selva, alcaldessa de Begur

Aquest dijous a l'espai ''Parlem amb l'alcaldessa'' de Televisió Costa Brava ens va visitar Maite Selva. Entre molts d'altres temes, ens va parlar del seu futur polític: en les pròximes setmanes assumirà el càrrec de diputada al Parlament de Catalunya.

Compaginarà aquesta tasca amb la d'alcaldessa de Begur. Considera que és imprescindible que al Parlament hi hagi la figura de diputats que a la vegada exerceixen d'alcaldes d'un municipi o ciutat. 

Selva és diplomada en Relacions Públiques i màster en Màrqueting i Relacions Públiques i amant de la política des de jove. A més de ser l'actual alcaldessa de Begur, porta treballant al consistori des del 1995, on ha desenvolupat diferents tasques, fet que li dóna una perspectiva àmplia i complerta de l’organigrama municipal i de l’estat de l’administració local.

També compta amb una important experiència en la política begurenca, ja que també va ser regidora des del 2007 al 2015, dues legislatures en les que va ocupar responsabilitats a càrrec de matèries diverses com Ensenyament, gent gran i participació ciutadana.

La resta de membres del consistori begurenc van ser informats per la mateixa alcaldessa sobre la possibilitat que te sobre la taula d'entrar al Parlament en el darrer plenari municipal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política