Calonge tanca un acord amb Avancem per tirar endavant el pressupost del 2023

L'equip de Govern de Calonge i Sant Antoni ha tancat un acord amb la formació Avancem per aprovar el pressupost municipal de l'any 2023. Els comptes ascendeixen fins als 22 milions d'euros, xifra que suposa un increment de gairebé un milió d'euros respecte al document vigent.

El govern de Calonge i Sant Antoni conformat per vuit regidors de Junts, el Partit Socialista de Catalunya i el Partit Popular resta en minoria i, per tant, si volia tirar endavant el pressupost de l'any vinent, precisava obrir negociacions amb altres formacions a l'oposició. L'acord ha arribat i, en concret, ha estat el grup d'esquerres Avancem l'encarregat d'estendre la mà.

Els comptes ascendeixen fins als 22 milions d'euros, i si es fa la comparativa, s'incrementen en gairebé un milió d'euros respecte al document vigent. Amb la variació es pretén finançar la inflació i el cost de l'energia, que s'ha duplicat segons el 2022.

La posició del partit d'arrels catalanistes i socialistes, Avancem, ha estat ferma. Així doncs, han volgut incidir en el caire més social dels pressupostos i ho han materialitzat amb projectes destinats a les associacions o a les famílies vulnerables.

L'acord s'ha publicitat aquest dilluns a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Ara, resta a l'espera de l'aprovació en el plenari municipal del pròxim dijous. Si tot segueix el seu curs, els deu representants hi votaran a favor i alhora, estan oberts que les altres formacions també s'hi avinguin.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política