Raoni Molina candidat a l'alcaldia de Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Data: 02/12/2022

Raoni Molina optarà a l'alcaldia de Calonge de Sant Antoni de la mà de TOTS PEL POBLE que forma part de la coalició municipalista TOTS x L'EMPORDÀ. També formarà part de la llista Norbert Botella, el qual afrontarà aquest nou repte en la seva carrera política.

Ahir es va presentar a Raoni Molina com a candidat de TOTS PEL POBLE l'alcaldia de Calonge i Sant Antoni a les eleccions municipals de 2023.

L'acte va tenir lloc a la Sala Fontova de Calonge, en una roda de premsa en què Raoni va avançar part de la seva proposta en 4 punts:
En primer lloc, en l'àmbit cultural va comentar que voldrà continuar i fer més gran el projecte "Poble de Llibres" que el regidor Norbert Botella va iniciar i apostarà per fer de Calonge i Sant Antoni un municipi referent en matèria cultural en tots els àmbits.

En segon lloc, pel que fa al medi ambient, va mostrar la seva preocupació i implantarà polítiques verdes i sostenibles.

En tercer lloc, en l'àrea d'economia, va explicar que convertirà el poble en un Hub d'indústries mediambientals que connecti a professionals a les empreses emergents i del sector, per aquesta manera fomentar la innovació i retenir el talent, el qual permetrà impulsar nous llocs de treball directes i indirectes.

En quart lloc, va declarar l'obligació de donar resposta a les principals necessitats que tenen els joves, és a dir, fomentar la seva ocupació laboral, l'accés a l'habitatge i activitats d'oci.

També hi va estar present Norbert Botella, que s'integrarà en aquesta nova proposta, i alcaldes i regidors de la coalició municipalista TOTS x L'EMPORDÀ, de la qual forma part aquesta formació independent. Entre ells, l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, l'alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, i el vicepresident primer del Consell Comarcal, Xavier Dilmé.

Finalment, el candidat va acabar l'acte fent una crida a tots els veïns i veïnes de Calonge i Sant Antoni que desitgen un canvi a millor a sumar-se al projecte de TOTS PEL POBLE, per què té clar que quan es vol es poden canviar les coses.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política