Cristina Vicens és la candidata a l'alcaldia de Junts per Catalunya a Sant Feliu

INTERVÉ: Cristina Vicens, candidata a l'alcaldia de Junts per Catalunya a Sant Feliu; David Bonvehí, president del PdCAT

Cristina Vicens serà la candidata a l'alcaldia de Junts per Catalunya a Sant Feliu. Fa sis mesos que treballen per teixir un projecte de ciutat de cara les eleccions municipals. Des de llavors una seixantena de persones han format part del que des d'aquest divendres es converteix en el projecte de Junts per Catalunya a la ciutat ganxona. Es defineixen com un partit transversal, liberal i amb la participació de les persones com a eix. Al llarg d'aquests mesos han anat creixeny com un grup molt ampli de mires i on s'hi han sumat persones de tots els àmbits. 

Amb una clara regeneració, pretenen crear una llista on s'hi pot trobar gent de diferents edats i on la transperència, la professionalització i la transversalitat esdevenen els principals pilars. Malgrat ser una candidatura amb una cap de llista nova, la base del projecte amb el que pretenen arribar a l'alcaldia és el que va deixar Joan Alfons Albó fa quatre anys. 

A l'espera d'acabar de definir el programa electora han avançat que la sostenibilitat, la cultura de ciutat més enllà del Thyssen i el Porta Ferrada, el benestar dels ciutadans i la desestacionalització del turisme seran les principals línies de treball.

Cristina Vicens ha estat la única candidatura que s'ha presentat al procés de primàries. Una candidatura que ha estat ratificada per l'assemblea i a la que el president del partit ha volgut donar suport en persona. David Bonvehí ha estat al costat de Vicens. Bonvehí ha afirmat que candidatures com les de Sant Feliu són les que convenen de cara a les municipals.

David Bonvehí ha avançat que a les eleccions municipals Junts per Catalunya podria presentar més de 850 llistes arreu del país.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política