Inaugurada la plaça 1 d'octubre del 2017 a Santa Cristina d'Aro

Inaugurada la plaça 1 d'octubre del 2017 a Santa Cristina d'Aro
Santa Cristina d'Aro

Data: 17/12/2019

L’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Lourdes Fuentes, acompanyada de membres del govern i desenes de veïns, va inaugurar dissabte al migdia la plaça 1 d’Octubre de 2017.

“Aquesta plaça és en memòria de tots vosaltres”, citava l’alcaldessa en el parlament que va fer després de destapar el nom de la plaça en un lateral de la font que hi ha a l’espai públic. L’acte va continuar amb la interpretació del cant de la Senyera per part del professor de l’Escola Municipal de Música Domenech Surroca amb l’alumna Carme Torres. L’acte acabava amb l’himne de Catalunya, “Els Segadors”, seguit d’un aperitiu.

El nom de plaça 1 d’Octubre de 2017 segueix el mandat anterior, segons acord del ple municipal reunit el 28 de febrer de 2018. Segons l’acord municipal, es va proposar aquest nom "com a reconeixement a tots els ciutadans cristinencs que van defensar, pacíficament, els col·legis electorals i les seves urnes, recolzant amb aquesta actuació la unitat, els sentiments i l’afirmació nacional, que va suposar la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017”.

La plaça 1 d’Octubre de 2017 es troba entre els carrers doctor Martí Casals, Pau Casals, Joan Miró i Llibertat, a l’eixample del barri de la Teulera. Es va decidir posar-hi aquest nom davant la demanda feta per molts veïns. A més, amb el nom, l’espai públic disposarà finalment d’una denominació que l’identifiqui com a tal dins el nomenclàtor municipal, ja que disposa de totes les característiques urbanes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política