Presentat el nou cartipàs de Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni aprovarà al ple de la setmana que ve el cartipàs municipal després que l’alcalde Jordi Soler hagi signat el decret de delegació de competències en favor dels regidors.  El nou govern calongí està integrat per nou regidors de JxCat, PSC, PP i Republicans.
 
Jordi Soler, a més d’alcaldia, dirigirà les competències d’Urbanisme, Patrimoni, la Unitat de TIC i Gestió Territorial, la Unitat d’Atenció Ciutadana i la direcció de projectes estratègics.  Arturo Prades, del PSC, ocuparà la nova figura de vicealcalde, a més de ser primer tinent d’alcalde, amb les competències d’Hisenda, Promoció Econòmica, Contractació i Habitatge. Joan Caner, de Junts, serà segon tinent d’alcalde i assumeix les competències de Turisme, Platges, Pagesia i promoció del vi de Calonge; Albert Ros, també de JxCat, tercer tinent d’alcalde, serà responsable de Salut, Mobilitat i de la urbanització Mas Pere. La quarta tinença d’alcaldia és per Alberto Mas, el regidor del Partit Popular, que assumeix Seguretat Ciutadana i promoció del Parc d’Activitats Econòmiques, i també serà comissionat per urbanitzacions. Norbert Botella, representant de Republicans, serà cinquè tinent d’alcalde i assumeix Medi Ambient, Cultura i Ensenyament. Tot els sis regidors mencionats conformen la junta de govern.
 
A més, completen l’executiu local la socialista Mercè Orduña, que desenvoluparà les competències de Serveis Socials, Recursos Humans i Participació Ciutadana; Marta Geli, de Junts, les de Joventut, Gent Gran, Igualtat i Festes; i Sergi Orduña, del PSC, assumeix Esports i Espai Públic.
 
Set dels nou integrants del nou govern de Calonge i Sant Antoni ja havien ostentat regidories anteriorment, ja sigui en aquesta o en passades legislatures. Debuten només el popular Alberto Mas i el socialista Sergi Orduña.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política