Josep Coll vol recuperar l'alcaldia socialista a Palamós

Palamós

Data: 11/04/2019

INTERVÉ: Josep Coll, candidat a l'alcaldia del PSC a Palamós

El PSC ha presentat en societat la candidatura de Josep Coll com a alcaldable per Palamós a la sala d'actes del Museu de la Pesca.

Coll agafa el relleu a Maria Teresa Ferrés amb el principal repte de recuperar l'alcaldia pel PSC, interrompuda el 2015 després de 12 anys de govern socialista. La seva trajectòria política destaca per la seva etapa com a regidor de seguretat, mobilitat, via pública i mercats durant la legislatura 2011-2015.

El programa socialista per Palamós aposta per tres eixos principals en tres àmbits del municipi: un pla integral de millora del Club de Tenis, on hi realitzarien una zona esportiva; la reforma del Molí de Vent, creant un gran espai on fer esdeveniments culturals a partir d'aquest patrimoni; i la reforma del Passeig amb l'objectiu de modernitzar-lo.

Més enllà d'aquestes principals propostes, Coll n'ha citat algunes altres que formaran part del programa electoral com incorporar la figura d'un regidor de barris, potenciar la participació ciutadana, treballar per la creació d'una plataforma de voluntaris en tots els àmbits possibles, donar suport a les associacions i rehabilitar o millorar espais com la Nau dels 50 metres o l'Espai Salvador Albert i Pey,

A l'acte de presentació l'han acompanyat el primer secretari del PSC gironí i candidat al Congrés dels diputats, Marc Lamuà; i el diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Ferran Pedret. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política