La Bisbal enceta el pla de xoc de neteja i manteniment

La Bisbal enceta l'execució del Pla de Xoc de neteja i manteniment de la ciutat, que compta amb un pressupost de 416.000 euros i una durada prevista de 5 mesos.

Aquesta iniciativa té principalment dos objectius, a curt termini, posar la ciutat en condicions i, a mitjà termini, permetre que a partir d'aquesta posada a punt només calgui fer cada x temps el manteniment pertinent, programat i sistematitzat.

Per fer els treballs, doncs, la ciutat s'ha dividit en 8 sectors i es començarà per la zona sud, concretament per l'avinguda President Companys.

Així doncs, la part principal del Pla serà la neteja de brutícies de la via, fent servir en punts complicats aigua a pressió com a reforç, juntament amb l'eliminació de totes les herbes. També s'aprofitarà per refer panots malmesos, canviar senyals deteriorats i repintar a on calgui, entre d'altres.

I a més, s'enviarà un escrit als veïns de cada sector amb l'explicació dels treballs que es portaran a terme i també senyalitzant els carrers d'aquests.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política