ERC defensarà els interessos del Baix Empordà i tot Catalunya a Madrid

Esquerra Republicana defensarà els interessos del Baix Empordà i tot Catalunya a Madrid, segons ha manifestat en el primer acte de la campanya electoral del partit per a les eleccions al Congrés i al Senat, del pròxim 23 de juliol, celebrat al Passeig Marítim de Palamós. A l'acte hi han assistit el president de la Generalitat, Pere Aragonès, el número 1 i 2 de la candidatura per Barcelona, Gabriel Rufián i Teresa Jordà, i el candidat dels republicans al Senat, Josep-Maria Terricabras.

Montse Bassa
, la candidata gironina d'ERC al Congrés, ha manifestat la importància de treballar i defensar els interessos de les comarques gironines i del Baix Empordà, i per extensió de la resta de Catalunya, a Madrid. Ho ha fet dins el primer acte de la campanya electoral del partit per a les eleccions al Congrés i al Senat, del pròxim 23 de juliol, celebrat a Palamós.

Bassa també ha assenyalat que el seu equip lluitarà activament per defensar que es compleixin i s'executin els acords i interessos dels catalans i catalanes, advertint, segons ella, que el Partit Socialista no ofereix cap garantia en aquest sentit.

A l'acte també hi han assistit el president de la Generalitat, Pere Aragonès, el número 1 i 2 de la candidatura per Barcelona, Gabriel Rufián i Teresa Jordà, i el candidat dels republicans al Senat, Josep-Maria Terricabras, els quals han reflexionat sobre la importància d'aquestes eleccions, ja que Catalunya s'hi juga molt en tots els àmbits, com és la llengua catalana, la seva cultura, les seves institucions, l'escola catalana i, sobretot, pel que fa als drets civils i polítics.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política