La CUP Palamós Vila-Romà fa una proposta política sobre la crisi climàtica

Palamós

Data: 10/01/2023

El dilluns 9 de gener l'assemblea local de la CUP Palamós Vila-romà ha organitzat un acte en coordinació amb l'assemblea territorial Nord-Oriental per exposar i debatre sobre política climàtica a l'antic Punt Jove del poble.

Cal destruir el territori en benefici del turisme? Cal continuar mantenint els nivells de consum energètic? Hi ha alternatives als grans parcs eòlics o fotovoltaics? Cal una anella ferroviària al voltant de les Gavarres? Estem cuidant prou el medi marí? Aquestes i d'altres qüestions són les que han estat tractades durant l'acte sobre política climàtica organitzat per l'assemblea local de la CUP Palamós Vila-Romà i l'assemblea territorial Nord-Oriental.

La presentació de la proposta política s'ha celebrat el dilluns 9 de gener a l'antic Punt Jove de Palamós, i ha comptat amb la presència de la diputada a la Diputació de Girona, Marta Guillaumes, el membre de l'assemblea local i proper cap de llista a les eleccions municipals, Alexan Weltz, una representant de l'entitat "Salvem la Pineda d'en Gori" i el diputat al Parlament de Catalunya, Dani Cornellà.

Amb el lema de fer front a la crisi climàtica des dels municipis, aquesta serà la primera d'una sèrie de trobades al llarg de l'hivern que permetran confeccionar el programa electoral.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política