Acord entre 8 ajuntaments empordanesos per promocionar el Parc Natural del Montgrí

Intervenen: Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí / Narcís Coll, director del Parc Natural / Marta Subirà, secretària de Territori i Sostenibilitat 

Els ajuntaments de Torroella de Montgrí, Pals, l’Escala, Bellcaire d’Empordà, Fontanilles, Gualta, Palau-sator i Ullà fan front comú per promocionar conjuntament el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Ho faran per mitjà d'un conveni que s'ha signat aquest divendres amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat que estipula que els ajuntaments destinaran 18.000 euros anuals a desplegar accions de promoció. Els consistoris de Torroella de Montgrí, Pals i l'Escala aportaran un 25% del pressupost cadascu i la resta d'ajuntaments un 5%.

El conveni ha estat promogut pels propis consistoris empordanesos, que veuen en aquesta aliança la possibilitat d'incrementar l'experiència oferta als visitants. 

Entre els principals objectius del nou pla hi ha potenciar la marca Parc Natural o traçar una estratègia de comunicació turística conjunta. 

El document serà l'eina de treball, però ara cal definir accions concretes que el facin útil. Des de la direcció del Parc Natural demanen generositat i entesa als ajuntaments. 

Des del Departament de Territori i Sostenibilitat han posat de relleu la singularitat que aquest conveni vingui dels propis governs locals i han confiat que aquest conveni ajudarà a desestacionalitzar el turisme i a guanyar no només volum de visitants sinó també qualitat.

El conveni preveu la col·laboració amb altres entitats especialitzades en la promoció turística, com ara el patronat de Turisme Costa Brava i Pirineu de Girona, i l’Agència Catalana de Turisme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política