Suport massiu a Jordi Sánchez en un gran esdeveniment a Palafrugell

Palafrugell

Data: 29/07/2018

Intervé: Susanna Barreda, dona de Jordi Sánchez

Palafrugell va homenatjar aquest dissabte l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, empresonat per l'estat espanyol des del passat mes d'octubre. Amb una jornada festiva anomenada "El teu lloc és aquí" de suport als polítics empresonats, exiliats i represaliats, l'organització independentista va organitzar un gran esdeveniment que va comptar amb actuacions musicals i un sopar popular. No es tractava pas d'un acte regional, sinó central, i es va triar Palafrugell per motius sentimentals vincuats amb Sánchez. 

Diversos centenars de persones van passar per Palafrugell al llarg del vespre. Tot això en una trobada que va servir també de presentació de l'Associació d'Estudis per la Democràcia, una entitat nascuda en el si dels amics de Jordi Sánchez, que vol denunciar la situació dels presos polítics per mitjà d'accions no violentes, estudis i anàlisis. 

"El teu lloc és aquí" va comptar amb una quinzena d'actuacions com les de la Companyia Elèctrica Dharma, Marina Rossell, Arnau Tordera d'Obeses o l'ex Lax'n'Busto Salva Racero i diverses opcions gastronòmiques, com una botifarrada popular o un gelat groc, obra de la xef Ada Parellada

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política