Norbert Botella respon al comunicat de la seva destitució

Norbert Botella respon al comunicat de la seva destitució
Calonge i Sant Antoni

Data: 10/07/2022

Norbert Botella ha respost al comunicat de l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, després de la seva destitució com a regidor de cultura del municipi. En aquest text, Botella explica que va ser destituït després d'una reunió amb el batlle i el primer tinent d'alcalde, Arturo Prades, on els hi va comunicar que deixaria el govern.

L'exregidor acusa l'alcalde "d'actituds arbitràries" i que si ha estat destituït és degut al fet que li discutia decisions. Alguns d'aquests punts de desacord són la frenada de diferents projectes vinculats al Poble de Llibres, com era la creació del museu Tintin, en una actitud "venjativa" per part de Soler. En el comunicat també expressa la seva voluntat d'agermanar-se amb el poble de llibres de Montoliu i crear una exposició per visibilitzar els productes locals. També veu perillar alguns dels projectes com la trobada de viquipedistes a Calonge, que van "provocar discrepàncies en el govern", assenyalant al regidor de turisme, Joan Caner.

També assenyala la "tècnica de dominació" de Soler i Prades amb els membres del govern i també els tècnics de l'Ajuntament, posant d'exemple l'acomiadament d'una treballadora per donar suport al grup d'Esquerra Republicana.

Botella afegeix que la coalició de govern "va néixer morta" perquè no estaven disposats a complir amb el pacte de cedir l'alcaldia l'octubre de 2022.
En el mateix comunicat també agraeix la col·laboració dels diferents treballadors que l'han ajudat amb les diferents iniciatives. També menciona les subvencions que el municipi ha rebut amb el projecte del Poble de Llibres i pel Projecte Musical de les escoles. Botella acaba mencionant la felicitat d'ocupar la regidoria de Cultura, Ensenyament, Medi Ambient i de Mercats.

Com a resposta a l'escrit de Botella, el govern de Calonge i Sant Antoni ha reiterat que la destitució es va prendre de forma "unànime i consensuada". Argumenten que les causes del cessament han estat "la manca d'empatia i la inadaptació", cosa que "posava en risc l'estabilitat del govern".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política