Joan Margall és escollit nou president d'ERC al Baix Empordà

Intervé: Joan Margall, president d'ERC al Baix Empordà i diputat al Congrés

Les diferents agrupacions d'Esquerra Republicana del Baix Empordà s'han reunit per escollir l'executiva que els representarà en els propers 4 anys a nivell comarcal. Després del mandat de Martí Fonalleras, Director dels Serveis Territorials d'Educació a Girona, Joan Margall serà el nou president en una executiva formada per 8 dones i 7 homes.

L'actual diputat al Congrés ha reivindicat el paper d'Esquerra Republicana com a partit transformador i ha volgut rebutjar qualsevol lliçó di'independentisme des de formacions que fins fa poc, diu, pactaven amb la dreta espanyola més rància.

Com a membres de l'executiva hi haurà Marta Payeró com a Secretària General, Maria Conchillo, com a secretària d'Organització, Pau Lladó, que serà secretari d'Acció Política, Carme Vinyas encarregada de les finances i Martí Vinyals com a responsable de la secretaria d'Imatge i Comunicació entre d'altres. 

El congrés s'ha dut a terme al Teatre Mundial de la Bisbal amb la distància de seguretat necessària entre els assistents i amb vídeo-conferència amb la resta de militants de la formació que han volgut assistir a la reunió. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política