Polígons Baix Empordà celebra la segona jornada d'innovació i lideratge empresarial

La Bisbal d'Empordà

Data: 22/02/2024

La Xarxa de Polígons del Consell Comarcal del Baix Empordà va organitzar la segona xerrada sobre innovació i lideratge empresarial. En aquesta ocasió, el Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà, va acollir la ponència de Xavier Marcet, president de Lead to Change i consultor d'estratègia, innovació i transformació d'organitzacions. La jornada ha comptat amb més d'una vuitantena d'assistents que han emplenat les butaques del Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà, amb la intenció d'aprendre sobre la gestió de la indústria, la col·laboració publicoprivada i l'organització empresarial.

El Consell Comarcal del Baix Empordà va crear una oficina, la Xarxa de Polígons, per promoure l'activitat econòmica de la comarca i incentivar l'activitat industrial del territori. Una de les activitats que organitzen són unes xerrades anuals, destinades a empresaris, polítics i treballadors en la indústria, que vulguin informar-se a través de diferents referents del sector. En aquesta ocasió, el Teatre Mundial va acollir la ponència de Xavier Marcet, president de Lead to Change i consultor d'estratègia, innovació i transformació d'organitzacions.

La comarca presumeix d'una gran diversitat industrial amb un total de 18 polígons. Uns polígons que, des del consell, volen ajudar en un projecte comú. Amb la intenció de donar facilitats a les empreses i Ajuntaments del territori, en tot el que necessitin.

El gran objectiu és aconseguir un projecte comú que cridi l'atenció a les empreses perquè s'instal·lin a la comarca, sense importància a quin municipi ho facin. Aquestes empreses seran benvingudes a la marca de polígon Empordà i rebran l'acollida i ajuda de l'oficina tècnica.

En aquesta segona xerrada, també s'ha presentat una cartera de serveis disponible a aquests empresaris i ajuntaments que així ho vulguin. Aquesta ha estat presentada per Enric Marqués, tot just després de l'obertura de l'acte per part de Xavier Dilmé, regidor i segon tinent d'alcalde a l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

A la intervenció de Marqués li ha seguit la ponència de Xavier Marcet. Qui ha començat mencionant l'afecte que té a les terres empordaneses i posant en rellevància el potencial de l'activitat industrial de la comarca i els seus trets característics.

La jornada ha comptat amb més d'una vuitantena d'assistents que han emplenat les butaques del Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà, amb la intenció d'aprendre sobre la gestió de la indústria, la col·laboració publicoprivada i l'organització empresarial.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política