El PP encén el ple amb el seu discurs en contra de la pancarta dels presos polítics

Picabaralla política a l'Ajutament de Calonge i Sant Antoni per aquesta pancarta que es va penjar fer un mes i que reclama la llibertat de les preses i presos polítics. El portaveu de la CUP Lluís Casas va portar a ple una moció per l'exposició d'aquesta pancarta a la façana de l'Ajuntament i van demanar a l'equip de govern que s'hi quedi amb totes les conseqüències.

Una moció que no va agradar gens ni mica al portaveu del Partit Popular que ja en l'anterior ple va denunciar la presència d'aquesta pancarta a la façana de la casa de la vila. Alberto Mas va fer una llarga exposició que va indignar a un sector del públic del ple a qui l'alcalde va demanar que abandonessin la sala per respecte al regidor.

L'alcalde va ser contundent sense entrar a la discussió i es va limitar a dir que la pancarta seguirà penjada.

La portaveu d'AVANCEM Elisenda Pérez va deixar clar que està totalment d'acord amb la pancarta i des del seu grup donen total suport a l'alcalde perquè la mantingui.

Més moderats en el discurs des del Partit dels Socialistes van recordar que la casa de la vila és l'Ajuntament de tots els veïns del poble pensin com pensin.

Des de Junts per Calonge i Sant Antoni van donar suport a la moció però van retreure al govern que obrin ara el debat quan fa un mes que es va penjar la pancarta.

Finalment també el portaveu de Republicans per Calonge i Sant Antoni Norbert Botella va donar suport a la pancarta.

La moció es va aprovar amb els únics vots en contra del Partit Popular i el Partit dels Socialistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política