L'hostaleria es manifesta a Palamós en contra les restriccions horàries

Palamós

Data: 23/12/2020

Una cinquantena de persones s'ha concentrat aquest dimecres al migdia davant les portes de l'Ajuntament de Palamós per tal de defensar la restauració i oposar-se a la política de restriccions dirigides al sector. Sota el títol "Defensem els drets de l'hostaleria", els professionals del municipi ha exigit poder treballar sense limitacions horàries, així com d'alertar que amb les ajudes actuals i la rebaixa dels impostos, no en fan prou per sufragar els costos.

A les 11 del matí s'ha donat el tret de sortida a la trobada amb la lectura d'un manifest, a càrrec del president de l'Associació de Restaurants, Tavernes i Locals d'oci nocturn de Palamós, Jordi Rissech. El contingut del text, apel·lava als representants polítics municipals a traslladar a la Generalitat i al Congrés dels diputats la voluntat d'acabar amb les restriccions horàries en els bars i restaurants.

Els organitzadors de la concentració també han assegurat que les ajudes emeses al sector són insuficients i alguns empresaris encara no l'ha pogut cobrar.

El sector de l'hostaleria ha estat clar davant les seves demandes i és que volen treballar plenament, davant la greu crisi econòmica que estan patint. D'aquesta manera, els lemes entonats a la concentració seguien aquesta direcció.

A dos quarts de 12, s'han reunit els representants del col·lectiu i els regidors i regidores de l'Ajuntament. D'aquesta trobada, el sector espera que les seves proclames s'escoltin al Parlament. I és que les despeses dels bars i restaurants són molt elevades i les ajudes només s'apliquen sobre els períodes de temps en què es veuen obligats a tancar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política