La reurbanització de la plaça Països Catalans, principal inversió del 2020 a Vall-llobrega

INTERVÉ: Rufino Guirado, alcalde de Vall-llobrega

La plaça Països Catalans s'emporta bona part de la partida d'inversions del pressupost de Vall-llobrega per aquest 2020. Els pressupostos, ja aprovats, pugen fins a un total de 1.344.000 euros

D'aquests, 370.000 es destinen a inversió real i 240.000 en concret a la reforma de la plaça Països Catalans. Una reurbanització integral que la renovarà tant a nivell estètic com de serveis i subministraments. 

La resta dels diners es dividiran en despeses diverses. Destaquen els 60.000 euros invertits en les dependències municipals, amb obres a la casa de la vila, tant a la biblioteca, com a la sala de plens i les oficines de l'ajuntament. 

També té especial importància la implementació de càmeres de videovigilància als principals accessos i sortides del poble. Amb un cost de 45.000 euros es comencen a preinstal·lar aquesta setmana i amb elles es vol tenir controlat quins són els punts de circulació més freqüentats al municipi, a més de detectar les males pràctiques dels ciutadans a l'hora d'abocar les escombraries. 



Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política