Veïns de Santa Cristina es presenten el 26 de maig com a Unió de Ciutadans Independents

INTERVÉ: Julio Pérez, candidat de UCIN

La UCIN, la Unió de Ciutadans Independents a Santa Cristina d'Aro, és una de les deu llistes que es presentaran a les eleccions del 26 de maig al municipi. La formació està integrada per un grup de veïns units per l'objectiu i les ganes de fer de Santa Cristina un lloc on poder-hi viure i treballar. 

Els integrants d'UCIN, amb Julio Pérez al capdavant, han posat en comú una sèrie d'accions concretes amb les que pretenen millorar el municipi. Consideren que el seu programa té una visió molt més econòmica que no pas política i es basa en dos eixos: crear les circumstàncies que ajudin a generar llocs de treball dignes i ajudar les persones en una situació econòmica o social difícil. 

Defensen que el seu punt fort és l'aposta per la reactivació de la promoció econòmica i el turisme. Creuen que Santa Cristina té potencial per atreure l'empresariat i l'emprenedoria i volen fer-la més atractiva en aquest sentit, però no a qualsevol preu: sempre amb respecte per les persones i el territori. També pensen que l'activitat del dia a dia laboral ha de determinar quins projectes o inversions es fan al poble i no al revés, no presenten grans projectes d'obres. 

La formació, de recent creació, té a Julio Pérez com a número u, seguit de Javier Vitutia i Pilar Pacheco encapçalant els tres primers noms dels tretze de la llista. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política