La delegada del Govern a Girona visita el Consell Comarcal del Baix Empordà

La Bisbal d'Empordà

Data: 05/07/2021

Aquesta tarda s’ha dut a terme la visita institucional de la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, la Sra. Laia Cañigueral. La portaveu, que ha assistit al final del Consell de Presidència on ha pogut conèixer els membres de l’equip de govern del Consell Comarcal, ha rebut de la mà del president, el Sr. Joan Manel Loureiro, diferents obsequis relacionats amb la comarca, com un llibre de Cuina de l’Empordanet, informació turística o la memòria anual del Consell Comarcal, entre d’altres. 

Tot seguit Laia Cañigueral ha estat a la reunió d’alcaldies que s’ha celebrat al Teatre El Mundial de La Bisbal d’Empordà. 

Cañigueral ha saludat a les persones assistents i s’ha ofert per cooperar en les qüestions que puguin sorgir: “ha estat un honor poder saludar personalment als alcaldes de la comarca en la primera visita institucional que faig al Baix Empordà. Estic contenta d’haver pogut saludar a les persones que en l’àmbit comarcal han treballat incansablement a conseqüència de la Covid”. Amb tot la delegada ha afegit que “la Generalitat està al costat dels alcaldes i alcaldesses i els continuarem donant suport en tot allò que els calgui”. 

Per al president Joan Manel Loureiro “el fet de poder fer aquesta reunió presencial en un espai on es permeten les mesures de la Covid, i fer-ho acompanyats de la delegada del Govern és un goig perquè permet agilitzar consultes i tràmits per tal d’atendre millors les necessitats dels nostres municipis”. 

La reunió amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca que s’ha celebrat aquesta tarda és la primera trobada presencial que es fa després de l’aturada forçosa per la Covid19. S’espera que es puguin celebrar Consells d’Alcaldes properament a la seu del Consell Comarcal com és costum. 

La reunió d’avui contemplava diferents punts a l’ordre del dia com són els Objectius de Desenvolupament Sostenible o la Transició Energètica. 

En la reunió també hi ha assistit el diputat de Desenvolupament Sostenible de la Diputació de Girona, el Sr. Joan Fàbrega Solé; Josep Milán, cap de la regió Policial de Girona; Martí Pons cap de l’ABP del Baix Empordà i Francesc Cardús, cap de l’ABP de Sant Feliu de Guíxols. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política