L'ajuntament de Palamós rebaixa les taxes de la llar d'infants

Palamós

Data: 31/07/2019

L'ajuntament de Palamós assumirà una gran part de la despesa de les matrícules i les quotes de la llar d'infants. El preu de la matrícula baixarà fins els 125 euros i totes les quotes passaran a ser de 130 euros mensuals. 

Tot i l'esforç de l'Ajuntament, la necessitat de fer front a aquestes despeses des de l'adminsitració local neix, en part, per l'impagament de les partides de llars d'infants per part de la Generalitat. El representant de Ciutadans, Cristóbal Posadas, ha estat molt dur amb el govern i amb el fet que no s'hagi interposat cap demanda per imapagament d'aquests imports que s'haurien d'haver abonat des de l'any 2011. 

L'alcalde, Lluís Puig, ha dit que interposar una demanda seria inútil. 

Per la seva part, la socialista Raquel Gallego ha posat de manifest els seus dubtes sobre si aquesta proposta de reducció de les taxes es només per aquest any i ha explicat que la seva proposta per la llar d'infants incloïa 40.000 euros més que la que ha aprovat el govern. 

La nova regidora d'Educació, Laura Lafarga, ha ressaltat l'esforç del govern a l'hora d'assumir la despesa de la llar d'infants. 

Lafarga ha reafirmat el seu compromís amb el tema social i ha deixat clar que aquesta proposta és a llarg termini.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política