L'ANC del Baix Empordà organitza busos per manifestar-se a Estrasburg

Intervé: Jordi Lamuà, Secretari de l'ANC territorial Sant Antoni-Palamós-Vall-Llobrega

Davant la impossibilitat d'Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín de jurar la Constitució per així recollir les seves actes com a europarlamentaris al Congrés, l'Assemblea Nacional Catalana ha organitzat quatre autobusos des del Baix Empordà per viatjar a Estrasburg a fi de manifestar-se el proper 2 de juliol, dia de la constitució del Parlament Europeu. 

Junqueras, en presó preventiva a l'espera de la sentencia del judici del procés, no va obtenir el permís necessari per sortir de la presó de Soto del Real. Per la seva part, Carles Puigdemont i Toni Comín no van apareixer a la Cambra Baixa. Ambdós haurien estat detinguts immediatament per l'ordre dictada pel jutge Pablo Llarena. 

Les ANC territorials de Palamós i Sant Feliu de Guíxols han organitzat un autobús que anirà directe a Estrasburg amb una nit d'hotel, mentre que l'Assemblea Territorial de la Bisbal vol llançar dos autobusos, un amb una estada d'una nit d'hotel i un altre que anirà directe a la manifestació i tornarà immediatament després. 

L'ANC pretén manifestar-se davant el Parlament Europeu el dia 2 de juliol, des de dos quarts de nou fins les 12 del matí, quan hi ha un recés per part dels europarlamentaris. Tot i que els organitzadors saben que la institució estarà blindada en un radi d'1 km, argumenten voler tenir la màxima presència possible a l'hora de manifestar les seves reivindicacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política