El programa de la CUP Palamós es basa en el municipalisme i els principis ètics i polítics

Palamós

Data: 31/03/2019

INTERVÉ: Roser Huete, alcaldable de la CUP Sant Joan-Palamós

En forma d'assemblea i dins el marc de la campanya cupaire "Municipis valents. El valor per canviar-ho tot", la CUP Sant Joan-Palamós ha presentat el seu equip per les eleccions municipals i algunes de les propostes del que serà el seu programa electoral.

La CUP vol portar als països catalans cap a la independència des dels ajuntaments impulsant accions de desobediència institucional i popular que accelerin la ruptura democràtica amb l'estat.

La llista cupaire està encapçalada per Roser Huete i la segueixen Joan Bohigas, Dani Leiva, Lídia Lara i Alexan Weltz.

El partit palamosí divideix les propostes electorals en diferents àrees com habitatge, turisme, seguretat pública, feminisme, equipaments, memòria històrica, o activació econòmica. El programa té com a punt principal els principis ètics i polítics, amb els que es vol l'assemblearisme i total transparència al consistori. Huete ha manifestat que els objectius són els mateixos que en les darreres eleccions.

A l'acte de presentació, realitzat al parc del Convent dels Agustins, hi han participat Joan Bohigas, actual regidor a l'Ajuntament de Palamós, Sylvia Barragan, regidora de la CUP Farners, i Roser Huete
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política