Jordi Soler és reelegit candidat a l'alcaldia de Junts x Calonge i Sant Antoni

INTERVÉ: Jordi Soler, candidat a l'alcaldia amb Junts x Calonge i Sant Antoni

L'actual alcalde de Calonge i Sant Antoni Jordi Soler repeteix com a candidat a l'alcaldia del municipi, aquesta vegada amb la candidatura de Junts x Calonge i Sant Antoni. L'assemblea local del PDeCAT ha reelegit per unanimitat a Soler com a cap de llista. Jordi Soler ha estat candidat a l'alcaldia a Calonge i Sant Antoni 5 vegades i ja  porta 16 anys a l'ajuntament calongí des de que el 2003 es posava al capdavant de la llista convergent.

Satiusfet pel suport i la confiança que el PDeCAT i els simpatitzants li han donat de nou encara les properes eleccions amb il·lusió, idees, projecte polític i ganes de portar-ho a terme.

L'alcaldable de Junts x Calonge i Sant Antoni treballarà ara confeccionant una llista electoral on no hi faltarà aire fresc.

Jordi Soler assegura haver treballat durant tots aquests anys a la política municipal per millorar el poble i que els seus fills i nets tinguin un Calonge i Sant Antoni millor. Ara amb il·lusió renovada i amb nous fitxatges vol seguir treballant pel mateix objectiu. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política