El PSC diu NO a la DUI i NO al 155

El PSC diu NO a la DUI i NO al 155
Baix Empordà

Data: 24/10/2017

NO a la Declaració Unilateral d'Independència i NO a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució sobre Catalunya. Els portaveus socialistes del Baix Empordà reclamen seny i diàleg als dos governs enfrontats. Des del PSC consideren que uns i altres estan actuant antidemocràticament i fins que no seguin a dialogar i com en tota negociació rebaixar pretencions la situació no s'arreglarà.

Els portaveus socialistes aposten pel diàleg polític i asseguren que encara hi ha temps per aconseguir-lo. Per un costat demanen a Puigdemont que en la seva compareixença al Senat aclari que no s'ha declarat la independència i que el govern central davant d'això renunciï a l'aplicació de l'article 155.

El portaveu socialista a l'ajuntament de Palafrugell hi afegeix que cal anar a eleccions i que sigui el poble català qui decideixi els representants polítics que han d'assumir el diàleg.

Des de Castell-Platja d'Aro el portaveu socialista hi suma que s'ha de sortir de la situació a la que s'ha arribat per veure qui la diu més grossa.
El portaveu socialista a l'ajuntament de Sant Feliu subscriu i comparteix la carta que han signat els alcaldes socialistes de Santa Coloma de Gramanet, Terrassa, Granollers i Castellar del Vallès

Diversos ajuntaments estan convocant aquests dies plens extraordinaris per aprovar mocions de rebuig al 155. Els socialistes tot i estar en contra de l'aplicació d'aquest article no poden subscriure la moció que proposa l'Associació de Municipis per la Independència perquè inclou la voluntat de sgeuir endavant amb el procés independenttista iniciat l'1 d'octubre. A Platja d'Aro els socialistes presenten una moció paral·lela per posicionar-se  i a Palafrugell el grup municipal vol votar per separat els punts de la moció.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política