Junts per Palafrugell presenta la precampanya electoral

Palafrugell

Data: 21/01/2023

El candidat de Junts per Palafrugell a les eleccions municipals, David Martín, ha explicat els aspectes principals de la seva candidatura com a alcaldable. Això ho ha fet en una jornada per presentar la precampanya electoral, on també s'ha mostrat el cartell de cara el 28 de maig. El que encara falta per perfilar és la llista electoral, que Martín confia tenir enllestida entre febrer i març.

Junts per Palafrugell ha presentat les accions de la precampanya per les eleccions del 28 de maig. El candidat a l'alcaldia, David Martín, ha explicat les diferents trobades que ha tingut amb entitats i ciutadans del municipi per conèixer quines són les necessitats dels palafrugellencs. Martín defensa que la proximitat amb la població és molt necessària i ha anunciat que el partit sortirà al carrer per poder parlar de primera mà amb els palafrugellencs.

Durant l'acte també ha parlat d'alguns dels eixos de la candidatura com la dinamització la basant econòmica, la cultural, les entitats i associacions i les necessitats socials. També ha posat l'èmfasi en la col·laboració publicoprivada com una de les eines per millorar el municipi.

També ha declarat que una de les qüestions a millorar és la mobilitat i l'aparcament al municipi. i creu que s'ha de remodelar l'aparcament de l'Ajuntament i el de Can d'En Prats. També defensa que s'ha de potenciar el polígon industrial perquè altres sectors de la localitat continuïn creixent.
El que encara no tenen tancada és la llista electoral, amb l'objectiu que sigui el més transversal possible.

Durant la jornada, la formació ha presentat la imatge de la precampanya amb el lema "Recuperem el sentit comú".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política