Arrenquen els debats electorals a TV Costa Brava

Arrenquen els debats electorals a TV Costa Brava on el llarg de les dues properes setmanes els diferents partits que es presenten als comicis en 9 pobles del Baix Empordà podran exposar els seus projectes polítics.

Per primer cop la televisió de proximitat del Baix Empordà es desplaçarà en equipaments municipals d'aquests pobles i ciutats per gravar uns espais d'unes dues hores amb presència de públic i participació ciutadana en un dels blocs del programa.

TV Costa Brava ha optat per convidar totes les candidatures que es presenten fet que en alguns municipis impedirà a la pràctica un debat amb moltes al·lusions però es garantirà la màxima representativitat de l'aspectre polític. En alguns municipis com Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro hi ha fins a 10 candidatures diferents.

Els debats electorals s'emetran cada dia de dilluns a divendres a dos quarts de nou del vespre després de l'Informatiu Costa Brava. Ahir arrencaven els debats a Begur, i el seguiran per aquest ordre Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro, La Bisbal d'Empordà, Calonge i Sant Antoni, Torroella de Montgrí, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell.
 

Pots seguir els debats a les 20:30 a través d'aquest enllaç


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política