Els Pressupostos Participatius 2021-2022 ja tenen finalistes

Intervé: Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí

Ja es coneixen els 15 projectes finalistes dels Pressupostos Participatius de 2021-22 de Torroella de Montgrí i l’Estartit. Després d'una convocatòria amb 145 propostes, les finalistes se sometran a votació popular durant el mes de novembre per escollir quines es duran a terme.

L'encarregada d'analitzar les diferents presentacions va ser la Comissió Tèncnica dels Pressupostos Participatius. Els seus membres es van encarregar que els projectes complissin criteris  legals per executar-los, tenint en compte els plans municipals i les competències loclas. A nivell econòmic, el pressupost de cada iniciativa no ha de superar els 110.000 euros en el cas de Torroella, ni els 40.000 en el de l'Estartit.

Algunes de les temàtiques d'aquests projectes tenen com a objectiu millorar els accessos a l'Escola Guillem de Montgríi avançar el projecte Espai Jove, en el cas de Torroella, i, pel que fa a l'Estartit, projectes pels parcs infantils i l'enllumenat del centre comercial. Moltes vegades les propostes coincideixen amb la planificació del consistori, fet que indica que el govern municipal i la ciutadania van en la mateixa línia.

Aquesta és la tercera edició dels pressupostos participatius i volen involucrar a la població en les millores del municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política