La Bisbal d’Empordà presenta el pressupost municipal de l’exercici 2024

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà ha presentat el pressupost municipal d'aquest any 2024 on es reflecteixen les despeses i ingressos de la corporació municipal al llarg de l'exercici. L'alcalde, Oscar Aparicio, ha exposat que, per l'exercici actual, s'han definit quatre línies principals a treballar: La via pública, la seguretat al municipi, la gestió de l'aigua i de les energies renovables. 

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà ha presentat el pressupost municipal d'aquest any 2024 on es reflecteixen les despeses i ingressos de la corporació municipal al llarg de l'exercici. Enguany, l'equip municipal ha justificat que, la tardança de la presentació, ha estat conseqüència de voler analitzar els pressupostos capítol per capítol després de tancar l'any, per no deixar cap detall sense ser estudiat abans del pròxim ple municipal el 22 de gener de 2024.

Durant l'exposició de les modificacions de cada capítol pressupostari respecte el govern anterior, Oscar Aparicio, alcalde de la Bisbal d'Empordà, ha destacat punts com la baixada en la inversió de personal de l'Ajuntament, la qual sempre havia anat creixent any rere any; un augment de la inversió en serveis socials o, també, un augment de la quantitat de pressupost destinat a entitats que treballen pel municipi, d'entre altres.

En resum, l'alcalde ha exposat que, per l'exercici actual, s'han definit quatre línies principals a treballar: la via pública, la seguretat al municipi, la gestió de l'aigua i de les energies renovables.

Tot plegat, l'eix objectiu, és donar un servei de qualitat sostenible amb la hisenda municipal i que posi la Bisbal d'Empordà al dia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política